dijous, 5 de desembre del 2013

EL CODONYAT DE {CASA UTXAFAVA}

La meva mare sempre era la que feia el codonyat. De fa uns anys he pogut apendre l'herència de la recepta i ara la comparteixo amb tots vosaltres. No és un codonyat i prou, és un plaer exquisit, ple de sabor i delicadesa.

La Recepta:

Primer s'han de rentar ben rentats els codonys, pelar i trossejar. A continuación els posarem dins una olla, amb un cul d'aigua (poca quantitat), deixarem que es facin fins que més o menys estiguin tous. Llavors els trossejarem, aquí hi ha el secret...no ho digueu a ningú.... Un cop tot el codony està trossejat, el posarem de nou dins l'olla amb el sucre i el farem bullir fins que quedi fosc, al gust de cadascú.

1 kg de codony
1 kg de sucre
Altres ingedients a gust del consumidor, jo no en fico i queda espectacular, només cal ficar-hi molt d'amor.
Espero us agradi....

{Foto: Irene Barón}

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies pel vostre comentari.....